Képzés

Mutass meg mindent, tudni fogom, mit vigyek magammal

Képzés

„Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél.”

Mahatma Gandhi

Milyen dolog az, ha kigyullad a kémiai labor az iskolában?

Erre a kérdésre sokféle választ lehet adni. Nyilván borzasztó úgy általában, a kémiatanár számára tragédia, az iskola vezetése számára megoldandó problémahalmaz, a fenntartó számára költség, a szülők számára újabb veszély, amely a gyermekükre leselkedik, a gyermekek számára pedig – örök életre bevésődő élmény.

A gyerekek nemcsak azt nem felejtik el, hogy egyszer kigyulladt, hanem azt sem, hogy mitől. Mindig tudni fogják, hogy ki mit mivel öntött össze, amit nem kellett volna, tudni fogják, hogy ezzel nem lehet tréfálni. És nem azért, mert a memóriájuk hirtelen megjavult, hanem mert átéltek egy élményt, amihez kapcsolni tudják ezt a tudást.

A hatékony képzés alapja minden oktatási folyamatban az, hogy a tudnivalókat valós, átélt eseményekhez, szituációkhoz, megélt érzelmekhez – élményekhez – tudjuk kapcsolni. Ezt tartottuk szem előtt képzési terveink kidolgozásakor. A képzés során nemcsak ismereteket, hanem tapasztalatokat is szeretnénk megosztani, amelyek a gyakorlatban való eligazodást segítik. Képzéseink elsősorban a munkahelyeken felmerülő problémák prevenciójához, hatékony és tartós megoldásához adnak eszközöket, de segíthetnek a társadalmi kapcsolatok építésében és a magánéletben is.

Ilyen képzéseket kínálunk Önöknek a

  • a munkaügyi kapcsolatok
  • a kollektív munkajog
  • az esélyegyenlőség elmélete és gyakorlata
  • a hatékony kommunikáció
  • a gyors és tartós konfliktuskezelés és megoldás

területén.

A stresszmentes tanulás érdekében szakítottunk a hagyományos oktatási formákkal és módszerekkel, kellemes körülményeket biztosítunk hallgatóink számára, amelyek közepette ők is szívesen megosztják tapasztalataikat a többiekkel. Az egyes kurzusok során – azok hosszától függően - lehetőséget teremtünk arra, hogy a résztvevők ki is próbálhassák a tanultakat, így a képzések során különböző tréning eszközöket is alkalmazunk. Számítunk a hallgatók aktivitására és kreativitására, mivel az a meggyőződésünk, hogy a konstruktív együttműködés mindenki alapvető törekvése.

Az oktatási tematikákat rugalmasan kezeljük, a képzések kialakítása során alkalmazkodunk a hallgatók igényeihez, élethelyzetéhez: a tematikák bővíthetők, a hangsúlyok változhatnak, egyes konkrét kérdéseket tárgyalhatunk általánosabban, míg másokat bővebben és alaposabban. Céges képzések esetén a hallgatók igényeinek megfelelően változtatható a kurzusok óraszáma és időbeosztása, valamint a helyszín kiválasztásában is közösen döntünk.

Úgy véljük, aki tanulni akar, az már tud valamit. Innen indulunk.

További információért, ajánlatért az űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot!

Regisztráció 

Kapcsolatfelvétel

Az Ön által megadott adatokat biztonságosan tároljuk és nem osztjuk meg másokkal, nem adjuk el, nem használjuk fel más célokra. Bármikor kérheti adatai törlését illetve az Önre vonatkozó adatok átadását.

)